it-systemen

ClockWise UrenregistratieClockwise

In Clockwise worden de uren bijgehouden. Indien je geen toegang hebt tot alle gewenste posten kan contact worden opgenomen met Yvonne, Elout of Arno. Deze hebben alle 3 toegang tot het openzetten van posten voor medewerkers om uren op te schrijven. Voorkeur is om zoveel mogelijk uren binnen de DAEB op te nemen, incl. overleg.

Logo Eco

Econobis is ons klanten relatie systeem. Hierin kunnen alle taken en notities voor alle bewoners worden bijgehouden, campagnes worden uitgevoerd en rendement van zonneenergiedelen worden uitbetaald. Als energieloketter kan hier de besproken zaken per campagne en per bewoner in worden bijgehouden, zodat iedereen inzicht heeft in waar ze staan. Ook hier kunnen Arno, Elout en Yvonne allemaal functionaliteiten in openzetten per gebruiker.

Logo

vBoxx is ons bestandensysteem. Hierin worden alle documenten in opgeslagen per klant en project. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een Google Drive of een OneDrive. Op de website heb je ook de optie om vBoxx lokaal te installeren. Dan komt in je Windows Explorer of Finder (Mac) een map waarin alle bestanden gesynchroniseert worden met de server. Dan hoef je niet via je internetbrowser de bestanden te openen, in plaats daarvan kun je ze op je eigen pc openen en dan opslaan waarna deze gesynchroniseert worden met de server en iedereen geüpdate versies ontvangt. Ook hier hebben Elout, Arno en Yvonne beheerdersrechten.

Mail

Iedereen ontvangt een mailadres {voornaam}.{tussenvoegsel}{achternaam}@energiesamenfoodvalley.nl met een persoonlijk wachtwoord. Hiermee kan worden ingelogd in de webclient Roundcube. Handiger is om een mailprogramma zoals Outlook of Thunderbird te gebruiken. Voor het instellen van een account is meestal dan je gebruikersnaam en wachtwoord voldoende en haalt het mailprogramma de rest zelf op. Zo niet dan kan het om de volgende info vragen: 

  • Server of Hostnaam: energiesamenfoodvalley.nl
  • Authenticatiemethode: normaal wachtwoord of automatisch
  • Poort inkomende e-mail : 993
  • Poort uitgaande e-mail (energiesamenfoodvalley.nl): 587
  • Versleuteling: STARTTLS of SSL/TL
Indien het nog steeds niet lukt, neem dan contact op met Arno, Elout of Yvonne.

Hoomdossier

Hoomdossier