Hoomdossier

Jouw persoonlijk woonplan

Het Hoomdossier is een gebruiksvriendelijke tool waarmee voor jouw woning een persoonlijk verduurzamingsplan opgesteld kan worden. Net zo diepgaand en nauwkeurig als je zelf wilt.

Het is eenvoudig in gebruik en geeft een direct overzicht in de mogelijkheden voor verduurzamen. Kiezen wordt zo veel eenvoudiger!

De gemeenten Ede, Nijkerk, Wageningen en Veenendaal bieden het Hoomdossier hun inwoners gratis aan. En kom je er niet uit, dan kun je ondersteuning krijgen van een energiecoach.
Ben je lid bij ons dan is je woondossier ook gratis.
Via service@energiesamenfoodvalley.nl of de knop hieronder kun je een woondossier aanvragen.

Met onderstaande 24 tips voor kleine maatregelen kun je al direct energie besparen.

De voordelen:

Veelgestelde vragen

Met het Hoomdossier kunnen woondossiers worden aangemaakt van een woning. Dit dossier is in eigendom van de bewoner zelf en kan zelfstandig, door een energiecoach of gezamenlijk worden ingevuld om de eigen woning in beeld te brengen en om inzicht te krijgen in de mogelijke maatregelen die getroffen kunnen worden voor energiebesparing en comfortverbetering.

Het Hoomdossier is ontwikkeld door Energie Samen, de landelijke koepel van energiecoöperaties. VallleiEnergie is daar lid van.

Nieuwste ontwikkelingen worden zo snel mogelijk meegenomen.

Het Hoomdossier van ValleiEnergie kost € 15 per jaar per woning.
Het Hoomdossier is gratis voor inwoners van de deelnemende gemeenten.

Voor nieuwe innovatieve producten moet binnen Hoomdossier steeds een nieuwe rekenmodule gemaakt. Zit jouw maatregel er niet in, maak dan een eigen maatregel en geef zelf daarvoor de geschatte kosten en besparingen op.

Van het woonplan kan op elke moment een pdf-rapport gemaakt en gedownload worden.

Stel je vraag aan service@energiesamenfoodvalley.nl. We helpen je graag!