Energieloket Ede opent haar deuren

Op dinsdag 19 september opent het Energieloket Ede voor het eerst haar deuren aan de Boogstraat 11 in het centrum van Ede. Iedere inwoner van gemeente Ede kan zonder afspraak binnenlopen voor onafhankelijke informatie, tips, adviezen bij het verduurzamen van zijn huis en onderneming en besparen van energie én dus geld. 

Duurzaamheidadviseur Elout van Drenth: ‘Men kan ons al ruim 7 jaar bereiken voor hulp via ede-natuurlijk.nl. Onze adviseurs helpen iedereen graag persoonlijk met het zetten van concrete stappen. We zijn blij dat we nu ook mensen in onze eigen locatie kunnen ontvangen’. Wethouder Arnold Versteeg voegt daaraan toe: ‘We werken samen met Edenaren aan een duurzamer Ede. Ik ben blij dat de Edenaren en ondernemers die over verduurzamen na denken terecht kunnen bij het energieloket.  Met deze mooie locatie in het centrum van Ede kunnen Edenaren nog makkelijker en persoonlijker hun energieadviezen krijgen.’

Het Energieloket is een gratis service van gemeente Ede. Het loket is dinsdag tot en met zaterdag open van 11:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag 30 september vindt een feestelijke opening plaats, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Meer informatie over het programma volgt half september.

Kijk voor meer informatie over het Energieloket op www.ede-natuurlijk.nl.

Deel dit artikel