Klimaatklaar voor maatschappelijk vastgoed in Gelderland

Voor klein maatschappelijk vastgoed biedt de provincie kennis en advies aan voor verduurzaming. Er kan kosteloos gebruik gemaakt worden van Klimaatklaar Gelderland: het ontzorgingsprogramma voor maatschappelijk vastgoed.

In 2050 is Gelderland klimaatneutraal. Samen zijn we hard op weg naar een duurzame toekomst. De provincie, inwoners maar ook gebouweigenaren dragen hieraan bij. Als eigenaar van maatschappelijk vastgoed kan het verduurzamen van gebouwen een uitdaging zijn. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan kennis en/of mankracht. Waar begint u, wat kan wel of niet doen en welk aanbod is er? Daarom biedt de provincie eigenaren van maatschappelijk vastgoed ondersteuning en begeleiding op maat. Tot en met december 2024 kunnen eigenaren kosteloos gebruik maken van kennis en advies, gegeven door duurzaamheidscoaches. De provincie biedt één op één coaching aan en groepscoaching.

Daarnaast kunt u ook deze testimonial lezen van de J.H. Donnerschool in De Glind en Hilversum die met behulp van Klimaatklaar hun verduurzaming zijn begonnen.

Deel dit artikel