Aanmelden Energieadvies Franse Gat

Wil jij graag hulp en advies bij verduurzamen?
Doe dan mee met de Veense Isolatieactie!

U komt mogelijk in aanmerking voor gratis isolatie tot € 1.185, – voor 1 maatregel. Deze subsidie is bedoeld voor woningen met D, E, F of G en een WOZ-waarde lager dan € 429.300, – (WOZ-peildatum 01-01-2022). Kijk op Duurzaam Veenendaal voor de voorwaarden.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor een gesprek aan huis met het energieloket.

Wanneer u mee wilt doen aan de actie, doorloopt het Energieloket samen met u de stappen voor de subsidie. U kunt kiezen voor het isoleren van uw spouwmuur, vloer, bodem of dak of voor isolatieglas (HR++ of Triple) via één van de volgende opties:

  1. Volledige ontzorging: Een isolatiebedrijf komt bij u thuis. Dit bedrijf bekijkt welke isolatie mogelijk is en maakt een offerte. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plaatst het bedrijf de isolatie. U betaalt alleen het verschil boven de € 1.185, -. Het subsidiebedrag wordt direct verrekend op de factuur van het isolatiebedrijf.
  2. Zelf een bedrijf regelen: U regelt de isolatie via een zelfgekozen isolatiebedrijf. U betaalt de rekening zelf. Daarna levert u de rekening in. U ontvangt hierna het bedrag terug tot € 1.185, -.
  3. Doe-het-zelf: U plaatst de isolatie zelf en levert vervolgens de kassabonnen van de materialen in, samen met foto’s van het isolatieproces. Bij goedkeuring ontvangt u een vergoeding tot € 1.185, -.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in:

Informatie over de woning

Ben je eigenaar?*
Woon je in
Is de woning een monument?
Zijn er al maatregelen genomen?
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.